New Holland varaosat maa- ja metsätaloudessa

Maataloudessa kannattaa sijoittaa hyviin koneisiin. Traktorit, paalaimet, leikkuupuimurit, ajosilppurit, maanrakennustyökoneet ja kurottajat lukeutuvat tavallisimpiin maataloudessa käytettäviin koneisiin. Maanrakennuksessa tarvitaan lisäksi kaivinkoneita ja kuormaajia. Jos vertaa nykyisiä maa- ja metsätalouskoneita muutaman vuosikymmenen takaisiin, huomaa, että niiden koko on kasvanut. Paitsi isompi koko, nykykoneissa on enemmän sähköisiä osia kuin ennen. Myös moottori on saattanut muuttua ympäristöystävällisempään suuntaan. Moderneimmat koneet käyttävät polttoaineenaan jopa metaania.

Laadukkaat varaosat isoihin sijoituksiin

Hyvä maatalouskone on iso sijoitus. Jos ostaja haluaa varmistaa, että kone toimii kauan, hän hankkii laadukkaat varaosat. Varaosia on monenlaisia, on lähes kaikkiin merkkeihin sopivia ja sitten on merkkikohtaisia. New Holland varaosat sopivat erityisesti saman merkkisiin työkoneisiin, jotka ovat alansa huippulaatua. Korkea teknologia on tae ajomukavuudelle ja työn laadukkaalle tulokselle. New Holland on tuotekehittelyssä huipulla, mikä tarkoittaa, että merkki käyttää toimintoja, jotka ovat ihan vasta keksittyjä, kuten ajosilppureiden terät, jotka teroittavat itse itsensä. Myös pitkälle automatisoitu nostolaitteisto on yksi New Hollandin viimeisimpiä tuotekehittelyn tuloksia. Uuden teknologian ansiosta työkoneiden nostavat ja kuljettavat aihiot on voimankäytössä optimoitu niin, että saadaan aikaan säästöä jopa polttoaineen kulutuksessa.

New Holland varaosat kulkevat käsi kädessä merkin huipputeknologian kanssa. Niin koneiden kuin varaosienkin tuotekehittelyssä keskitytään entistä parempaan tehokkuuteen, kestävyyteen ja suorituskykyyn, mikä tukee kestävän kehityksen tavoitteita. New Hollandin varaosien hinnat ovat myös kilpailukykyisiä, joten tehokkaiden ja kestävien osien hankkiminen ei ole vain mahdollista, vaan myös kohtuuhintaista.

Myös säännöllinen huolto tärkeää

Maatalouskoneiden säännöllinen huoltaminen on tärkeää, jotta koneet pysyvät parhaassa mahdollisessa kunnossa ja pystyvät tarjoamaan laadukkaampaa suorituskykyä. Kuten autoihinkin, myös maatalouskoneisiin on nykyään olemassa määräaikaishuoltoja ja kausihuoltoja. Huollot takaavat muun muassa lisääntyneiden sähköisten osien saumattoman toiminnan. Nykyään on tärkeää, että öljynsuodattimet ja ilmansuodattimet vaihdetaan säännöllisesti ja rengaspaineita ja renkaiden kuntoa tarkkaillaan. Renkaiden kunnolla on, yllättävää kyllä, yhteys polttoaineen kulutukseen.

Laadukas huoltopiste tarjoaa myös laadukkaat varaosat tai toisinpäin. Hyvästä varaosaliikkeestä voi mekaanikko tulla maatilalle ja suorittaa korjaustyöt sekä uusien varaosien asentamisen paikan päällä tai huoltoliike noutaa koneen omiin tiloihinsa korjattavaksi. Hämeen traktorihuolto tarjoaa traktorien ja maatalouskoneiden varaosat.


jaa